• -371,00 kr
  • Ny

Jeansjacka med räv och tvättbjörnspäls

4 064,23 kr
3 693,23 kr Spara 371,00 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upptäck en ny dimension av stil med vår exklusiva damjeansjacka, smyckad med mjukt, naturligt päls. Denna jacka är inte bara ett utmärkt skydd mot vårens, sommarens och höstens kyla, utan också en uttryck för personlig stil för kvinnor som vill framhäva sin unikhet.

En unik detalj på vår jacka är naturlig päls av högsta kvalitet, som pryder framsidan och kragen. Genom möjligheten att ta av den pälsklädda kanten blir jackan ett mångsidigt plagg, anpassat till föränderligt väder och olika stilar.

Sammansättning:

Jacka: 100% bomull

Päls: räv (Vulpes lagopus), finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Längd: 79 cm

En löst sittande jacka med vida ärmar designad för att bäras löst utan att fästas. Typisk storlek. Vänligen välj den storlek du normalt bär.

Storlek: M
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Exklusiv Dam Jeansjacka med Naturlig Päls - Unik Stil för Alla Årstider

Upptäck en verkligt unik damjeansjacka, utmärkt av ett mjukt och naturligt pälsdetalj. Denna exklusiva förslag skyddar inte bara mot vårens, sommarens och höstens kyla, utan uttrycker också personlig stil för kvinnor som vill betona sin unikhet.

Högkvalitativt Naturligt Päls:

Jackan är noggrant kantad med högkvalitativt naturligt päls, som pryder både framsidan och kragen. Varje detalj är noggrant designad för att uppnå harmoni mellan elegans och komfort. Det är inte bara ett klädesplagg; det är en konstnärlig skapelse som kommer att göra dig synlig i mängden.

Mångsidighet i Föränderligt Väder:

Genom att kunna ta bort pälsdetaljen blir jackan ett mångsidigt plagg, perfekt anpassat till skiftande väderförhållanden. En idealisk lösning för dynamiska kvinnor som vill vara redo för alla situationer.

Unik Stil, Unika Kombinationer:

Känn dig speciell genom att skapa oförglömliga stilar med vår damjeansjacka. Kombinera den med andra plagg och stråla självförtroende och unik stil. Det här är inte bara kläder - det är en manifestation av individualitet som kommer att dra uppmärksamhet från modeentusiaster.

Elegans Möter Komfort:

Vår jacka kombinerar elegans och komfort. Oavsett tillfälle kommer du alltid att känna dig säker, visa upp raffinerad smak och uppmärksamhet på detaljer. Det naturliga skinnet lägger till en touch av lyx och gör varje ögonblick speciellt.

En exklusiv damjeansjacka med naturligt päls är inte bara ett klädesplagg; det är en manifestation av personlig stil och raffinerad smak. Välj komfort, elegans och unikhet för varje årstid - med oss kan varje kvinna vara en modeikon, alltid redo för exceptionella utmaningar.

JF006

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Blå, himmelsblå, marinblå
Stil
Denimjackor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord