• Ny

Lång vinterjacka dam med huva och rävpäls, svart

3 169,92 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Stilig och elegant, långa damjacka med subtil glans är det perfekta valet för kyliga dagar och kombinerar sofistikerad estetik med oöverträffad funktionalitet. Den unika glansen i materialet ger jackan en subtil och lyxig look, vilket gör den lika passande för vardagsbruk som för mer formella tillfällen.

Jacka är noggrant kantad med äkta päls på huvan, vilket inte bara ger den en charmig touch utan också garanterar oöverträffad värme och komfort under kyligare dagar. Med denna jacka kan du njuta av en trendig look oavsett väderförhållanden. Upptäck harmonin mellan elegans och praktiskt användande med vår långa damjacka, perfekt för den medvetna kvinnan som värdesätter både stil och bekvämlighet.

Päls: räv (vulpes vulpes)

Färg: svart 

Total längd: ca 82 cm

Storlek: L
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Lyxig Lång Damjacka med Subtil Glans - Elegans och Funktionalitet för Kyliga Dagar

Välkommen till vår butik där vi presenterar en extraordinär lång damjacka, vars subtila glans tillför ödmjukhet och lyx till varje outfit. Vår lyxiga långa jacka kombinerar elegans med funktionalitet och utgör det perfekta valet för kyliga dagar.

Raffinerad Estetik:

Denna stilfulla jacka är designad för kvinnor som uppskattar raffinerad estetik. Materialet med unik glans ger plagget karaktär och gör det lika passande för vardagliga tillfällen som för mer formella sammanhang.

Naturlig Päls på Huven:

Ytterligare charm och komfort erbjuds genom kanten av äkta päls på huven. Det är inte bara en elegant detalj utan också en praktisk lösning som garanterar värme även under de kallaste dagarna. Känn dig trygg och stilfull, oavsett väderförhållanden.

Universell Stil:

Jackans längd gör den perfekt att kombinera med olika plagg. Oavsett om du bär den med jeans och sneakers eller en elegant kjol och stövlar kommer denna jacka alltid att framhäva din unika stil.

Komfort och Funktionalitet:

Vår långa jacka inte bara ser fantastisk ut utan ger också en oöverträffad känsla av komfort. Högkvalitativa material och noggrann tillverkning ser till att du skyddas mot kylan samtidigt som du njuter av full rörelsefrihet.

FN5008

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Svart
Stil
Vinterjackor och kappor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord