• Ny

Vändbar vinterjacka med leopardtryck och huva med silverrävpäls

3 454,47 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Elegant och funktionell tvåsidig vinterjacka med en kapuschong kantad med äkta päls. Jackan stängs med en pålitlig dragkedja och har två praktiska fickor framtill med dragkedja för säker förvaring. Den avtagbara pälskanten på kaptusen är tillverkad av högsta kvalitet av äkta päls. Med en lös passform är denna vinterjacka det perfekta valet för kvinnor som uppskattar både mode och komfort.

Vår vinterjacka är inte bara ett utmärkt skydd mot kylan, utan också en stilfull accessoar till varje vintergarderob. Genom att kombinera funktionalitet med elegans framhäver denna jacka din individuella stil och låter dig njuta av vintern på ett exceptionellt sätt.

Päls: silverräv (vulpes vulpes)

Total längd: ca 87 cm

Storlek: S/M
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

Storlek

Vinter Elegans: Tvåsidig Quiltad Jacka med päls

Nedsänk dig i lyxen och funktionaliteten hos vår tvåsidiga quiltade vinterjacka, som utgör en perfekt kombination av stil och skydd mot vinterkylan.

Stil och Komfort

Vår jacka är en sann hyllning till elegans med en unik huva kantad med äkta päls. Det är inte bara en stilfull accessoar utan också en praktisk lösning för kvinnor som värdesätter både mode och komfort.

Exceptionell Konstruktion

Stängd med en pålitlig dragkedja garanterar vår jacka effektiv isolering mot kylan. Den tvåsidiga designen möjliggör olika stilval, och möjligheten att ta av pälskanten på huven gör att du är redo för alla väderomslag.

Funktionalitet i Detalj

Två praktiska, infällda fickor med dragkedjor är den perfekta platsen att förvara viktiga föremål. Säkra stängningar garanterar att inget går förlorat och ger samtidigt jackan en unik karaktär.

Lyx och Kvalitet

Den avtagbara pälskanten på huvan är tillverkad av högsta kvalitet äkta päls, vilket understryker vårt åtagande att leverera produkter av högsta kvalitet.

KPU031

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Svart
Stil
Vinterjackor och kappor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord