• Ny

Lång vinterjacka dam med huva och tvättbjörnspäls, svart

3 454,47 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Vår svarta vinterjacka är en kombination av elegans, funktionalitet och lyx. Huven med äkta päls från jenot ger den ett unikt utseende, medan den robusta dragkedjan och de praktiska fickorna med dragkedjor säkerställer bekvämt användande. Den lediga passformen gör jackan till det perfekta valet för kvinnor som uppskattar mode och komfort. Det avtagbara pälskant på luvan möjliggör personlig anpassning av stilen. Välj vår jacka för att skapa en unik look under vinterperioden.

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Färg: svart 

Total längd: ca 87 cm

Storlek: M
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

Storlek

 

Lyxig Svart Vinterjacka med Äkta päls - Elegans och Värme i Ett!

Välkommen att upptäcka vår exklusiva svarta vinterjacka som inte bara kombinerar unik design utan även erbjuder en oöverträffad värme och komfort under vinterdagarna. Genom att välja vår jacka satsar du på en blandning av lyx, funktionalitet och enastående stil.

Elegans i Detaljerna

Stick ut från mängden med den klassiska skärningen som perfekt framhäver den kvinnliga siluetten. Huvan med äkta päls från ger inte bara en unik karaktär utan introducerar också en touch av lyx till din garderob.

Funktionalitet i Fokus

Den robusta dragkedjan och de praktiska fickorna med dragkedjor garanterar bekvämlighet och funktionalitet. Säker förvaring av nödvändiga föremål blir enkelt, medan distinkta detaljer lägger till karaktär till jackan.

Anpassa Stilen efter Dig

Det avtagbara pälskant på huvan ger dig friheten att skapa din egen stil. Enkelt anpassa jackan till aktuella trender eller ditt eget humör. Det här är inte bara en outfit, det är en uttryck av din personlighet!

Enastående Komfort under Vinterdagarna

Tack vare den höga kvaliteten på utförande ser jackan inte bara bra ut, utan skyddar också perfekt mot kylan. Den lösa passformen gör det bekvämt att bära, samtidigt som den håller värmen under alla förhållanden.

KPU027

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Svart
Stil
Vinterjackor och kappor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord