• Ny

Räv pälskant för huva, svart (skräddarsydda)

898,37 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Ge din jacka eller kappa en extra touch av lyx med vårt högkvalitativa pälskant för huva. Tillverkat av naturligt päls, detta eleganta tillbehör är avslutat med satin och knapphål för enkel montering. Medföljande knappar gör att du enkelt kan fästa pälskanten på din huva och skapa en sofistikerad look. Vårt pälskant för huva är den perfekta detaljen för att förbättra din vintergarderob.

Päls: räv (vulpes lagopus)

Mått:

Foderbredd: ca 5 cm

Bredd med päls: ca 15 cm

Längd på foder: 54 cm
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Högkvalitativ pälskant för huva - Förstärk din vinterstil med lyxiga detaljer

Utforska vårt exklusiva utbud av pälskanter för huvor, designade för att ge din jacka eller kappa en extra touch av elegans och värme. Med högkvalitativt naturligt päls och noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder våra pälskanter för huvor en distinkt kvalitet som kommer att sätta dig isär från mängden.

Hur man dekorerar en huva med pälskant själv?

Först måste du köpa pälskant för huva. Vi rekommenderar att välja naturligt material istället för syntetiskt. Äkta päls ser bättre ut och ger verklig komfort. Det är bäst att välja en produkt där håren är ganska långa. Varför? Det ger en intressant effekt.

Längden på pälskanten beror på storleken på huvan, där standarden anses vara en pälskant med en längd på cirka 70 centimeter.

Den nedre delen (fodret) bör vara av samma längd eller något kortare än huvan. Standardpälskanter som finns tillgängliga i vår butik har ett foder med knapphål, och de fästs på huvan med knappar som ingår i paketet.

Du kan också använda vår kostnadsfria tjänst för att fästa det nya pälskanten på huvan med knappar, tryckknappar eller genom att sy fast den permanent.

Elegans möter funktionalitet

Varje pälskant är noggrant tillverkad för att säkerställa både stil och funktionalitet. Med en satininsats och knapphål för enkel montering, är våra pälskanter för huvor både enkla att använda och visuellt tilltalande. Den mjuka och lena känslan av naturlig päls ger inte bara en touch av lyx, utan också extra värme och komfort under kalla vinterdagar.

Måttanpassad passform för perfektion

Vi förstår vikten av en perfekt passform när det gäller dina ytterplagg. Våra pälskanter för huvor kommer i olika storlekar för att passa olika jackor och kappor. Med fokus på detaljerade mått och precision, kan du vara säker på att våra pälskanter kommer att komplettera din vintergarderob på bästa möjliga sätt.

Skapa din egen stil

Med våra pälskanter för huvor får du möjlighet att uttrycka din personliga stil och skapa en unik look som är helt din egen. Låt din kreativitet flöda och experimentera med olika färger och längder för att hitta den perfekta pälskanten som passar just din stil och smak.

Uppgradera din vintergarderob idag

Ge din vintergarderob en uppdatering med vårt exklusiva sortiment av pälskanter för huvor. Oavsett om du letar efter en subtil touch av elegans eller en mer iögonfallande statement piece, har vi något för alla. Utforska vårt sortiment idag och ta din vinterstil till nästa nivå med en högkvalitativ pälskant för huva från oss.

OKLC

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Svart
Stil
Pälskant för huvor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord